Събота, 27 Юли 2024

Сложиха рога на Башар Рахал

Печат Е-мейл
17 Април 2013

Башар РахалБашар Рахал отново преживява семейни драми, одумват го негови колеги. След като едва не съсипа брака си заради изневяра с палавата Елен Колева и слуховете за флирт с Миленита, сега актьорът бил на мястото на жертвата в любовен триъгълник.

Най-актуалната клюка в театралната гилдия е, че Башар е рогоносец и съпругата му Калина най-сетне си е отмъстила за многобройните му кръшкания с колежки. Тъй като се издържа сама в САЩ, а освен това гледа без чужда помощ двете си деца от актьора, тя не могла да преглътне с лекота предателството на мъжа си.

Госпожа Рахал от години живее в Америка, където работи като изпълнителен продуцент в голяма местна телевизия. Именно там завъртяла флирт със свой колега новинар. За интригата обаче се разчуло бързо, тъй като любовникът на Калина бил известен и личният му живот се следял под лупа. Калина, разбира се, отричала слуховете, но въпреки това актьорът бил много разстроен.

„Башар е в депресия и не знае какво да прави. И през ум не му минава да развали брака си, който спаси с толкова усилия. Но и се чуди как да укрепи семейството, тъй като засега се налага да остане далеч от него", разказват близки на актьора.

Рахал се надявал жена му да си дойде в България с децата за Великден и да изгладят недоразуменията, след като се приберат. Тя обаче не можела да си вземе почивка и засега проблемите им остават неразрешими.

източник: Уикенд

Прочита: 3708

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.