Понеделник, 26 Февруари 2024

Тони Бракстън гасне

Печат Е-мейл
13 Декември 2012

Тони БракстънМузикалната гилдия в Америка е изправена пред нова драма. След като през февруари Уитни Хюстън издъхна от свръхдоза, сега още една чернокожа изпълнителка е в смъртна опасност. Става дума за Тони Бракстън.

45-годишната певица трябваше спешно да влезе в болница в началото на тази седмица. Причината за хоспитализирането й е усложнение, получено покрай автоимунната й болест лупус. Звездата побърза да успокои феновете си със съобщения в социалните мрежи, но никой не вярва, че здравето й ще се подобри значително.

До Коледа Тони ще е у дома си. Лекуващите я медици обаче не искат да дадат категоричен отговор на въпроса дали ще я бъде и колко още живот й остава.

В началото на 2012 г. Бракстън за пръв път сподели за здравословния си проблем. Тогава тя пак влезе в болница по спешност и й се наложи да разкрие дълго пазената тайна. Изпълнителката призна, че страда от лупус, при който имунната система на болния уврежда собствените му тъкани и органи. Най-засегнати обикновено са кожата, бъбреците, сърцето, белите дробове и ставите на пациента.

При Бракстън най-сериозно са поразени бъбреците и сърцето. Затова и певицата трябва много да се пази да не се преуморява и да не настине. Зимата е тежък сезон за хората в нейното състояние, тъй като тогава болежките са най-силни.

източник: Уикенд

Прочита: 3673

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.