Сряда, 01 Февруари 2023

Алексей Петров инвалид

Печат Е-мейл
21 Април 2011

Алексей ПетровАлексей Петров рискува да бъде прикован към инвалидната количка на стари години заради усложнения с протезата на левия си крак. Преди дни Трактора отново е посетил болница "Токуда", оплаквайки се от силни болки в крайниците, че и в кръста.

Босът на „Октоподите" обаче категорично е отказал да се придвижва с патерица или с бастун и не ще и да чуе предупрежденията на лекарите, че ако я кара така, накрая може и да се озове в инвалидната количка.

Усложненията при Алексей Петров се дължат на неотдавна поставената 45-сантиметрова пластина, занитена в колянната и тазобедрената му става. Организмът на офицера под прикритие отхвърля чуждото тяло, а освен това състоянието на костите на левия му крак се е влошило заради честото движение на крайника. Засега Трактора не се решава на поредна операция, може би защото лекарите не дават 100% гаранция, че и тя ще реши проблема му.

Здравословните проблеми на бившия силов застраховател се дължат на атентат, извършен срещу него през 2002 г. Тогава Алексей Петров бе прострелян на излизане от басейна „Спартак". Като организатори на покушението бяха заловени бивши командоси от групата на Бай Добри, но някогашните колеги на Трактора така и не признаха, че са били наемници на Сретан Йосич, изпратени да отмъстят на офицера под прикритие за поет и несвършен ангажимент към балканския мафиотски бос.

От 4-те куршума, които Алексей Петров инкасира в тялото си, най-големи проблеми създава този, който раздроби левия му таз. За отминалите 9 години лидерът на „Октоподите" се е подлагал на цели 4 операции.

Първоначално му бе поставен ортопедичен пирон в крака, който обаче се износи и бе подменен с друг. Когато и вторият „сдаде багажа", лекарите поставиха ендопротеза. Неотдавна тя бе подменена с 45-сантиметрова пластина в колянната и тазобедрената става.

Мнозината пострадали от Алексей Петров намират за своеобразен реванш от съдбата сполетелите го здравословни проблеми. „Напакостил е на хиляди хора, а явно правосъдието не го застига", коментират патили от Октопода.

източник: Уикенд

Прочита: 3985

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.