Вторник, 23 Юли 2024

Джъстин Бийбър не иска да бъде сравняван с Тимбърлейк

Печат Е-мейл
05 Юли 2012

Джъстин Бийбър и Джъстин ТимбърлейкИдолът на тийнейджърите Джъстин Бийбър затворил телефона на радиоводещ по време на телефонно интервю, след като журналистът сравнил творчеството му с това на поп певеца и актьор Джъстин Тимбърлейк, който напоследък доста е позанемарил музикалните си изяви.

18-годишният канадски певец, който получи диплома за завършена католическа гимназия в родния му град Стратфорд, провинция Онтарио, изглежда се подразнил, че водещият на сутрешно предаване споменал колко близък е стилът му в парчето "Boyfriend" с типичните за музиката на Тимбърлейк ритми.

"Човече, това е откачено, защото гласовете ни звучат тотално различно. Искам да кажа, че не се стремя да звуча като никого. Твърдението, че е така, не е никакъв комплимент", заяви в друго интервю чувствителният младеж, цитиран от БГНЕС.

"Ако ми беше казал, че в музиката ми има няколко тимбърлейкови неща, щях да го приема като комплимент. Но се изрази по различен начин", завърши категорично Бийбър.

Прочита: 2632

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.