Вторник, 23 Юли 2024

Парис Хилтън тормозена по телефона

Печат Е-мейл
29 Март 2013

Парис ХилтънПарис Хилтън е поредната холивудска знаменитост, която бе подложена на телефонен тормоз. Шегаджии се обадили на телефон 911 и съобщили адреса на богаташката наследница, като обявили, че в къщата има влизане с взлом.

След като органите на реда отишли на посочения адрес, не открили нищо нередно. Оказа се, че в момента такива „шегаджии" често тормозят знаменитостите. Преди време същият сюжет се разигра с Том Круз и Аштън Къчър, а последната жертва на телефонните измамници преди Парис бе Джъстин Бийбър.

източник: Уикенд

Прочита: 4009

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.