Събота, 22 Юни 2024

Парис Хилтън спечели $30 000 в казино

Печат Е-мейл
22 Февруари 2012

Парис ХилтънХората са си го казали: Пари при пари отиват! Законите важат с пълна сила особено в столицата на хазарта Лас Вегас. Наследницата Парис Хилтън бе там миналия уикенд, където успя да увеличи и без това огромното си състояние с още 30 000 долара.

По думите й тя ги е спечелила на Блек Джек. Веднага след изненадващата си печалба Парис написа в Туитър: "Току-що спечелих 30 000 на Блек Джек в Лас Вегас. Това е като подарък за рождения ми ден. Обичам да залагам!".

На 17 февруари блондинката навърши 31 години и отпразнува събитието в нощния клуб XS в компанията на сестра си Ники и диджея Афроджак. По-късно Хилтън написа за нощта в нета "Епично".

Прочита: 2436

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.