Събота, 27 Юли 2024

Мобилните телефони подтикват към егоизъм

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

 Потребителите на мобилни телефони са по-големи егоисти от запалените по социалните мрежи, показва ново проучване на млади мъже и жени на възраст от около 20 години.

Мобилните телефони подтикват към егоистично поведение. Хората, които говорят по телефона повече от три минути, е много по-малко вероятно да се включат в благотворителност, предаде БГНЕС. Те дори са по-егоистични от онези, които ровят из профилите във Фейсбук. Установено е, че някои хора дори използват телефона като повод да не разговарят с някого, който им е неприятен, преструвайки се, че говорят с друг. Батерията и вълните, които излъчва мобилният ви, може да бъде друга причина за странно и лошо поведение, обясняват още психолози.

Прочита: 2879

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.