Петък, 22 Септември 2023

70% от жените предпочитат пухкави мъже

Печат Е-мейл
22 Ноември 2011

 Седем от десет жени с радост биха делили леглото си с по-пълен мъж, показва проучване, проведено от американски експерти. Общо 68% от представителките на нежния пол смятат, че закръглените мачовци са най-добрите любовници.

Тезата, която от години защитават биолозите, че е генетично заложено на партньорите да търсят по-яки и пухкави половинки, най-после се доказа. 89% от представителите на силния пол смятат, че сексът с пищно оформени дами е по-качествен и приятен.

Лекарите оповестяват и още любопитни данни - пълните жени правят секс по-често и изпитват по-голямо удоволствие в сравнение с момичетата с манекенски пропорции.

Прочита: 2800

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.