Понеделник, 27 Май 2024

Джаро в Париж при японката, а не в кревата на Шани

Печат Е-мейл
22 Май 2012

Михаил Билалов и Александра ГюзелеваМихаил Билалов засякъл Шани веднъж в коридорите на БНТ, закачил се с нея, дръпнал я за косата, а клюкарите веднага му я приписали за любовница. Това единодушно твърдят запознати с живота на двамата и от БНТ (където Александра Гюзелева е водеща, а Билалов - звезда) и от Народния театър, в който Мишо все по-често се задържа.

В момента Михаил Билалов е с японската си съпруга Санае в Париж и се е отдал изцяло на ландшафтния си бизнес, докато чака да разбере дали ще го повикат за третия сезон на "Под прикритие".

„С Михаил Билалов се познаваме, виждахме се и преди да замине за Франция, но всичко друго в жълтото издание е голяма лъжа. Не знам дори защо се занимават с мен. Има много по-интересни и важни теми от мен. Най-неприятното нещо е, че по този начин нараняват и близките ни", заяви пък водещата на "Денят започва" Александра Гюзелева пред медиите.

източник: Шоу

Прочита: 6511

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.