Вторник, 18 Юни 2024

Богатите жени не търсят млади любовници

Печат Е-мейл
08 Февруари 2011

 Жените, които печелят много, предпочитат надежден и разумен партньор, а не само млад и сексапилен

 

Шотландски психолози установиха, че колкото по-богати и независими стават съвременните жени, толкова по-малко се интересуват от връзки със симпатични младежи.

Оказва се, че богатите представителки на нежния пол мечтаят за надежден и разумен партньор, а не за млад и сексапилен. "Нашите изследвания показват, че заможните мъже придават голямо значение на физическата привлекателност при избора на партньорки, докато жените търсят този, който ще може да осигури финансовия ресурс или да ги задоволи сексуално, както и да бъде подходящ за глава на семейство", каза авторът на проучването Фиона Мур.

"Предполагахме, че жените, които печелят много, предпочитат млади любовници, но не се оказа точно така", добави психологът. Изследването е проведено от специалисти от университета "Абърти". В него са участвали 3770 мъже и жени, които са дали информация за своя личен живот и парично състояние.

Прочита: 3655

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.