Четвъртък, 18 Юли 2024

Три пъти секс седмично подмладява с 4 години

Печат Е-мейл
18 Ноември 2011

 Мъжете и жените, които правят секс по три пъти в седмицата, изглеждат поне с четири години по-млади, показва ново проучване. Редовният секс може да ви направи по-младолики и жизнени.

Изследователите най-накрая доказаха подмладяващия ефект на креватните упражнения. По време на секс в тялото на жената се отделя хормонът ендорфин, който блокира стареенето. Кожата се овлажнява и придобива здравословен блясък. Добрият секс облекчава безсънието и заличава подпухналите очи. По време на любовния акт организма се насища с кислород, което му помага да работи по-добре.

Прочита: 3450

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.