Събота, 27 Юли 2024

77% повече жени искат секс по време на Евро 2012

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

 

 Сайт за извънбрачни връзки във Великобритания е регистрирал нарастване със 77% на жените, търсещи секс по време на Европейското първенство в Полша и Украйна. IllicitEncounters.com, който има над 680 000 членове, съобщава, че е установил повишаване на женската активност веднага след началото на турнира. Във вторник вечер, когато Англия игра срещу Украйна за място на четвъртфиналите, интересът на жените към сайта се е повишил с 82%.

Подобно увеличение е регистрирано и по време на мачовете на Англия срещу Франция и Швеция. Женската активност на сайта нараснала по време на трите мача наред с увеличаването на телевизионната аудитория.

"Данните показват, че мачът между Англия и Швеция е имал по-голяма зрителска аудитория от който и да е друг мач, излъчен по време на Евро 2008 г. Броят на интересуващите се от футбол хора явно нараства, но същото може да се каже и за жените, които се чувстват отритнати заради манията на съпрузите им към играта", казва говорителката на сайта Роузи Фрийман-Джоунс. Активността на сайта се очаква да нарасне още в хода на турнира и да достигне връхна точка по време на четвъртфинала на 24 юни.

"Може би тези данни ще послужат като сигнал за събуждане на британските мъже - ако не обърнете внимание на тези жени, те ще си тръгнат и ще намерят някой, който ще го направи. За предпочитане е това да е човек, който танцува салса или се занимава с градинарство", допълва говорителката.

Прочита: 22598

Коментари (3)

...
Ще напиша нещо различно от темата: аз съм против кастрации и/или стерилизация (насилствена и т.н- само заплахи, лоши изрази и т.н) на хора и т.н (дори и да са с по-тъмна кожа - мъже гей (дори педофили и т.н), изнасилвачи и т.н), самоубийствата, геноцид над нации (от - хора), шеги и т.н - с изнасилвания, жестокости и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и - било психиатри и т.н). Аз съм против кастрации на хора и т.н и/или стерилизация (насилствена и т.н) на хора и т.н (дори и да са с по-тъмна кожа- мъже гей и
българин , 30 януари 2016 22:09
...
Допълвам и-педофили, изнасилвачи и т.н), самоубийствата, извратени и/или садистични и т.н- пожелания към човек и/или хора (дори да е наум), изнасилванията (включително гей изнасилванията- с извръщения и т.н),сексуалните и т.н извръщения (примерно анален и/или орален секс и т.н- практикувани от гей мъже и т.н),изнасилванията (и/или шеги, вицове и т.н с тях- било в филми, сериали и т.н), побоите и/или удари по тялото и т.н (и/или шеги, вицове и т.н с тях- било в филми, сериали и т.н) .
българин , 30 януари 2016 22:10
...
Сега пиша от Аржентина. Лошото според мен е, че днес може би основата от мъжете под 40-50 години са импотентни или гей (тоест без физическо и т.н влечение към жени и без физическа възможност да получат ерекция с жена) - а мъжете с по- тъмни кожи, оцеляват от гей проституция.....А работни места останаха главно в сферите на търговията и услугите- понеже заводите и т.н бяха затворени.дано по-скоро света се оправи и промени към добро- и да има мир по Земята и добра работа за хората и щастлив и добър живот за хората...Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, черен и/или лош хумор /примерно с педераси, импотентни мъже и прочие/, вражди и нищо лошо на Земята...
man , 30 януари 2016 22:11

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.