Четвъртък, 18 Юли 2024

Джон Траволта обича да духа

Печат Е-мейл
21 Октомври 2012

margin-right:10px;Актьорът имал връзка и с 35-годишен фитнес инструктор

Гей скандалите около гостувалия у нас само преди седмица Джон Траволта не стихват. След като в рамките на по-малко от година четирима мъже обвиниха звездата от „Брилянтин", че си е искал секс от тях, сега се появи нов свидетел.

Това е фитнес инструкторът от Ню Йорк Джерами Фийлс, който твърди в булевардно американско издание, че е имал общо 3 интимни контакта с Траволта през 2008 г. Двамата се запознали в частен фитнес клуб, който звездата посещавал.

35-годишният тогава Джерами бил атакуван директно от актьора с предложение за секс. По думите му Траволта обичал оралния секс и му доставяло удоволствие да си играе с инструмента му.

След като имали общо 3 горещи срещи, холивудският идол внезапно спрял да посещава фитнес клуба и пратил SMS на инструктора да не го безпокои повече.

Според американските медии фитнес инструкторът е поредният изнудван, възползващ се от хомосексуалните страсти на актьора от „Брилянтин". И четиримата мъже, обвинили го в сексуален тормоз - предимно масажисти, вече сключиха извънсъдебно споразумение и получиха тлъсти суми, за да замлъкнат завинаги.

Лавината от обвинения явно сериозно е разклатила самочувствието на звездата. Той от година и половина избягва медийни изяви.

По време на визитата си в България Джон Траволта се появи брадясал. Калин Сърменов, който снимал сцена с него в холивудския екшън, защити колегата си с думите: „Не ми се вярва да е обратен. Познавам много такива, но той се държа изключително мъжки по време на работата ни".

източник: Уикенд

Прочита: 3721

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.