Понеделник, 27 Май 2024

Сексстатистика - от изключенията ли сте, или сте в коловоза

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

 Тези статистически данни не са валидни за всички хора. Въпреки това може да сверите дали се отнасят до вас или вашата двойка. Цифрите са за ваша информация... или успокоение.

Ето и самия списък:

1. Жените използват секса, за да изнудват партньорите си. Цели 84% от жените използват секса, за да изнудват партньорите си да им помагат в домакинските задължения. Това, което е още по-учудващо, е, че според експертите това не застрашава партньорските отношения.

2. Размерът ви е ОК, твърдят учените! Въпреки че много мъже се притесняват за размера на пениса си, според направената статистика повечето от тях имат точния размер. Средният размер на нееректирал пенис е 8.9 см, докато на еректирал е 12.7 см. Повече мъже имат пенис с дължина между 12.7 и 17.7 см.

3. Жените нямат против малко разнообразие, що се отнася до пола на партньора си. Според статистиката жените са два пъти по-склонни да имат сексуални изживявания с представителки на своя пол. В цифри нещата стоят така: 12.5% за жените и 5.2% за мъжете.

4. Еректилната дисфункция не е толкова рядко срещано явление. Около 5% от 40-годишните и 25% от 65-годишните са признали, че имат този проблем. За щастие в днешно време той може да бъде решен.

5. Загубата на девственост се случва на различна възраст за жените и мъжете. Мъжете губят девствеността си на 16,9 г., а жените - на 17,4 г. Но, разбира се, не е важно кога се случва, а колко хубаво е първото сексуално изживяване.

6. Какво казва статистиката за преждевременната еякулация? Това също е деликатна тема и много мъже се притесняват да говорят за нея, но не би трябвало, като се има предвид, че голям брой мъже имат такъв опит в някакъв етап от живота си. Според статистиката това се случва на 1 от всеки трима мъже.

Прочита: 4577

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.