Понеделник, 15 Юли 2024

Глория задобря в секса

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

ГлорияГлория е сериозно задобряла в секса, разкриват запознати. Напредъкът на примата на фолка се дължал на заниманията й с йога. Индийските пози, който овладяла, й вършели чудесна работа и в леглото.

Глория била майсторка дори на най-трудните йога упражнения - „лодка", „воин" и „скакалец". Тях ги репетирала по половин час всяка сутрин, а после заставала на челна стойка и медитирала. „Станала съм същинска виртуозка! Мъжете не могат да ме нахвалят. И преди бях страхотна, но сега съм богиня", споделила с приятелки певицата. И се ожалила, че заради добрите си представления в кревата не можела да пропъди мераклиите, които искали едва ли не всеки ден да се възползват от секс пируетите й.

Освен с йога русенката се поддържала и с тенис. Продължавала да ходи периодично и на гладолечение при д-р Емилова. Пред познатите си тя признавала, че никак не й е лесно да се лишава от храна, но нямала друг избор, защото не искала да надебелее като при бременността си.

източник: Уикенд

Прочита: 6647

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.