Неделя, 19 Май 2024

Глория прави школа с дъщеря си

Печат Е-мейл
06 Декември 2016

Глория с дъщеря сиГлория намекна, че е възможно съвсем скоро да разшири професионалните си занимания, като започне да се изявява и като музикален педагог. Певицата, която от няколко дни е на турни из страната, сподели, че идеята й включва и дъщеря й Симона.

„От едно известно време започна абсолютно безупречно да прави беквокали върху моите песни и върху песните на моите колеги. Симона пее на няколко гласа. Поп и джаз музиката, която завърши в Музикалното училище, й е дала много добра подготовка.

Мечтата ни е един ден да направим своя собствена школа“, сподели Глория.

източник: Уикенд

Прочита: 21495

Коментари (2)

...
Тая не знае нотите,бе!Каква школа ще прави?Магнаурската?smilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gif
Школник , 31 октомври 2017 21:40
...
evala macka
Mert( mnou karam ) , 03 февруари 2021 01:30

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.