Понеделник, 27 Май 2024

Любовникът на Бони я заряза заради щерката на Искра Радева

Печат Е-мейл
03 Август 2015

Ливанецът Раби и Елена СтануловаНеочакваният заден ход, който даде годеникът на фолкпевицата Бони, е бил заради дъщерята на Искра Радева - Елена Станулова, гласи най-новата клюка. Строителният предприемач ливанец, който подари годежен пръстен на ангелогласната ромка и тя с трепет чакаше сватбата им, се е увъртял около бившата телевизионна водеща, научи сензационно "Уикенд".

Последните три години Бони пазеше като държавна тайна кой е мъжът, с който споделя дома и леглото си. Миналата есен, когато влезе в "Биг Брадър Ол Старс", певицата се стараеше да се държи като монахиня, за да не разгневи по-старомодния си приятел, заради което и напусна първа Къщата, очертавайки се като скучен участник в иначе интригантския формат. Чак наскоро Бони се осмели да признае, че въпросният мъж й е подарил годежен пръстен, а тя е приела да му стане съпруга. Без обяснима причина обаче отношенията им забуксуваха, а двамата бивши годеници се опитаха да се изяснят из медиите.

Напълно възможно е между двамата да е застанал трети човек, в случая - щерката на актрисата Искра Радева. По-рано този месец г-ца Станулова и г-н Раби си подарили незабравима ваканция на Турската Ривиера. Но тъй като тамошните курорти отдавна са като роден дом за нашенски летовници, дори и далеч от София били разпознати от българи в 5-звездния ризорт „Миракъл“ в Анталия.

Елена и Раби умишлено избягали в чужбина, тъй като все още не искали връзката им да става достояние на клюкарите и най-вече на Бони, тъй като раздялата й с бизнесмена е прясна-прясна. До последно той я лъгал, че стяга за двамата апартамент под Витоша, в който да свият семейно гнездо.

Твърде рано е да се каже дали, след като не отведе Бони до олтара, арабинът ще се изкуши да стори това със силиконовата Елена. Запознати с нрава й обаче прогнозират, че тя няма да изпусне заможния бизнесмен, чиято фирма строи предимно по морето. В колекцията си от мъже бившата тв водеща няма нито един беден българин, всичките й любовници са били или мутри, или състоятелни мъже с доходоносни бизнеси.

източник: Уикенд

Прочита: 16512

Коментари (3)

...
Също съм чел, че- в Теория на Големия взрив и т.н -не
става ясно, как се е появила Вселена в началото, как се
е появила температурата във Вселената ,как се е
появила първата молекула (и това от което молекулата -
е била съставена) и/или молекули и т.н във Вселената (
без да има кой да създаде тях)- защото видимо нещо
съществуващо не може да се появи от нищо- Вселената не
може да се появи сама от нищо, нито материя е създала
материя (защото и нея трябва да създаде някой)-
човек , 13 септември 2015 16:01
...
дописвам и-Вселената можеда бъде създадена само от нещо, което е
съществувало винаги (иначе винаги ще се питаме- а кой е
създал него, а него и пак ще стигнем до извода, че в
началото трябва да има нещо, което е съществувало
винаги без някой да го е създал) преди Вселената (без
някой да го е създал) и то нещо, което не е материя
(защото и нея трябва да създаде някой)- така, че
единствения възможен вариант е Вселената да е
създадена от Дух, който е съществувал винаги (без някой
да го е създал) и винаги ще съществува- както в Библията
е описан Бог - пиша, това уточнение, само на базата на
нормалната логика.
човек , 13 септември 2015 16:01
...
Ключа към загадката се казва...Време,в началото е било Нищото - тоест време в което е имало само Време в кето нищото е съществувало.Или ВРЕМЕ в което енергията е била в разтеглив покой - много бавно почти спряло време - покой. Времето е преминаването на енергията от една във друга - тоест от механична в химична и тн./ енергията не се губи а само преминава от една в друга/... Но ВРЕМЕТО не тече еднакво навсякъде, защото при различното трансформиране на енергията се получава зависимост от масата и гравитацията, тоест времето се забавя или забързва зависимост от гравитацията и масата - преминаването на енергиата от една в друга... Нищото е времето в което трансформирането на енергията е достигнал своя ПИК /транформаций които не се побират във времето / и на примера на ИМПЛОЗИЯТА енергията се е свила , до една максимално нищожна ТОЧКА, от която тръгва Голямия взрив - енергията се освобождава
Аз...!!! , 26 септември 2015 14:32

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.