Събота, 27 Юли 2024

Бон Джоуви в паника за щерка наркоманка

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

Джон Бон Джоуви с жена сиСупер звездата Джон Бон Джоуви има сериозни проблеми с голямата си щерка. Певецът е принуден да изпрати наследницата си в клиника за лечение на зависимости, след като тя едва не загуби живота си заради свръхдоза хероин.

Драмата с 19-годишната госпожица се разигра в средата на ноември. Наследницата на рокаджията Стефани Роуз била намерена едва дишаща в стаята си в общежитието на колежа „Хамилтън". Момичето учи там вече втора година и досега не е имало никакви провинения.

Преподаватели твърдят, че девойката е много общителна и добра ученичка и не изглеждала като дете, което има нужда от дрога срещу депресия.

Когато вечерта на 14 ноември линейка пристигнала в колежа, тялото на младата жена било положено върху леглото й, а в стаята се търкаляли наркотични вещества. Набивали се на очи цигари с марихуана и пликчета с хероин. В общежитието бил и приятелят на 19-годишната студентка, който също видимо бил употребил дрога.

За да избегне скандала, Джоуви отказвал коментари за случилото се.

Певецът се възползвал от възможността да си вземе кратка почивка и прекарал до леглото на Стефани почти 48-часова смяна. Негови близки разкриват, че бил силно притеснен, задето щерка му е прибягнала до наркотици.

„Джон и съпругата му Доротея смятат да изпратят дъщери си в клиника за зависимости и да я спрат за известно време от училище. Според тях в колежа тя се е събрала с лоши хора и това я тласнало към дрогата. Бон Джоуви и жена му никога досега не са имали проблеми с възпитанието на Стефани", споделят близки до фамилията.

Пострадалата от хероина девойка е най-голямата дъщеря на рокаджията от брака му с младежката му любов Доротея Хърли. Джон и жена му се венчаха през 1989 г. и имат още три деца – Джеси Джеймс Луис на 17, Джейкъб на 10 и Ромео Джон на 8.

източник: Уикенд

Прочита: 4607

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.