Четвъртък, 13 Юни 2024

Хилари Дъф на секс пост

Печат Е-мейл
27 Декември 2012

Хилари ДъфПевицата и актриса Хилари Дъф е минала на строг пост. Звездата наскоро разкри, че сексът, който правят със съпруга си, напоследък съвсем липсвал.

Блондинката е омъжена за спортиста Майк Комри, а в началото на годината двамата станаха родители на момченце, което нарекоха Лука. Бебето обаче е оказало доста различно влияние върху семейните им отношения.

„Вечер съм толкова изтощена, че изобщо не ми е до секс и казвам на съпруга ми да намери друго време от деня, в което да ме предразполага", сподели Хилари пред журналистите.

източник: Уикенд

Прочита: 4136

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.