Четвъртък, 18 Юли 2024

Как да спестим пари от любовна среща

Печат Е-мейл
27 Февруари 2012

 За повече романтика е нужно въображение, не портмоне

Ако при мисълта за романтична среща портмонето ви настръхва, потупайте с облекчение джоба. Следват няколко идеи, за които специално не значи скъпо.

Държите ли на похапване в заведение, изберете обяд, не вечеря. Повечето места за хранене предлагат изгодно обедно меню със супа, основно и десерт. Определено няма да останете гладни, а джобът ви - празен.

Вкарайте малко ретро съблазън. Идете на сладкарница. Кой би устоял на апетитно парче торта, полято обилно с течен шоколад и поръсено със златисти карамелизирани ядки? Бонус към тортата: мъничко крем винаги остава по устните, а това е перфектна ситуация за целувка.

Продължаваме на гастрономическа тема. Все пак е известно, че любовта минава през стомаха. Не само на мъжете. Изгодно би било да приготвите храната вкъщи. Този вариант има две опции. В първата запретвате ръкави и впрягате кулинарни умения, за да впечатлите половинката. Непременно ще проработи, дори просто да забъркате спагети.

Мисълта, че някой е отделил от времето си и е вложил усилия специално, за да ви зарадва, прави жеста безценен, а ястието много по-вкусно. Втората опция е да сготвите с любимия човек. Когато правите нещо заедно, ставате по-близки. И е забавно. Освен това работите в екип, което е важно умение за една двойка.

Отново бонус: ако приготвите храната вкъщи, почти сигурно е, че ще имате за още едно хапване. А това определено излиза изгодно.

Стига със стоенето около масата, време е за повече активност. Разходка в парка, хванати за ръце, е безспорно романтичен вариант. Ако пък сте ентусиасти, грабвайте кънките, ролерите или колелета, в случай че времето е подходящо. За любителите на планината също има вариант - преход с любимия човек. Вие двамата и планината. Идилия. Друг плюс е невероятната гледка.

За феновете на филми - вместо да ходите на кино, можете да си останете у дома. Със сигурност там няма да има на кого да пречите, ако се гушнете. А и винаги можете да смените филма.

В заключение - за повече романтика е нужно въображение, а не портмоне.

Прочита: 3067

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.