Събота, 27 Юли 2024

Десислава стана Глас на радио „Романтика”, заминава за Лондон

Печат Е-мейл
05 Април 2012

ДесиславаНа пищна церемония в столичен клуб, Десислава получи специална награда „Глас на радио „Романтика" за 2011-та. Блондинката изпя микс от най-хубавите си балади, сред които „Лъжа", „Черен сняг", „Забрави за мен" и др. и накара всички да настръхнат. „Благодаря на радио Романтика! Те сбъднаха една моя малка мечта – да изпея сигналите им!"

 

Изпълнителката на „Най-неправилният мъж" покори BTV ефира през последните дни. Десислава бе е гост в „Тази събота" с Лора Крумова на 31-ви март, гостува днес на Росен Петров в „Нека говорят" и има дейно участие в серията на „Столичани в повече", която ще се излъчи в сряда, 04-ти април. /Тя ще влезе в ролята на елитарна столична певица и ще бъде поканена от Лютови за почетен гост в хотела им. Йордан и Славея ще разчитат нейната визита да изчисти имиджа им след фалшивия сигнал за бомба, подаден от съседите. Всички членове на семейството ще се включат в обслужването на изпълнителката, а нейните изисквания няма да бъдат никак малко./

По повод на непрекъснатите спекулации около новия й приятел, Десислава е категорична: „Пресата прекалено много спекулира. Толкова много неща прочетох, които уж аз съм казала....Наистина ми е неприятно е, че ме цитират, а аз никога не съм казвала подобни неща. Знам, че има хора, за които е интересно кой е до мен, но аз държа личният ми живот да остане личен!"

Единственото, което Десислава разкри за мистериозния й нов приятел, бе: „Той е доста скромен, не обича светлините на прожекторите... ".

В началото на април, Десислава заминава за Лондон, за да записва песен с Бой Джордж. „Предстоят записи. Ново електронно парче. Интересно, клубно, различно.... С Бой Джордж е изключително удоволствие да се работи – той е много земен, много мил!"
(б.р. - още 1 снимка може да видите в секция "Снимки")

Прочита: 3624

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.