Вторник, 05 Март 2024

Десислава отиде до Албания за песен

Печат Е-мейл
29 Май 2013

Деси и КокоДесислава прекара уикенда в Охрид и Албания, но не на почивка, а по работа. Певицата пътува до Тирана, за да довърши новата си песен „Пусни го пак”. Парчето е албански кавър, създаден от Алфред Сула – най-добрият албански композитор в момента.

 

„Преди време песента изтече в интернет, не във варианта, в който я искахме с албанските ми партньори. Затова отидох до Албания, за да дозапишем някои неща...Там прекарах много добре и дори си харесах още песни...но ще видим J” – сподели Десислава. „Пусни го пак” ще бъде презентирана скоро, направо с видеоклипа. „Харесах песента и веднага се свързах с албанската компания, която го продуцира.

 

Композиторът Алфред Сула каза, че има голям интерес от България към тази песен, но е гледал мои неща в интеренет и ми се обади да тръгвам към Албания. Така малко набързо се случиха нещата. Взех Коко /фотографът Костадин Кръстев/, за да може на място да заснемем и Манди, който също пее в парчето и тръгнахме към Тирана. По пътя спряхме в Охрид – голяма красота!”- разказа Деси. На снимките за видеото, случайно се появил албанския певец Синан Хокса. „Честно да си призная, аз не бях чувала за Синан, но се оказа, че той е една от най-големите албански звезди. Дойде с нас и предизвика истински фурор” – довери с усмивка Деси.Изпълнителката на „Усещам” обеща „Пусни го пак” да е готова съвсем скоро. Режисьор на видеото е Костадин Кръстев – Коко. Музиката и аранжимента са на Алфред Сула, а текста – на Лора.

 

Междувременно Десислава влиза в риалити формата „Къртицата” на 30-ти май, за да се опита да пребори част от страховете си. Предстои да видим, дали ще успее...

Деси и Манди

Деси на Охридското езеро

Деси и Синан Хокса

По време на снимките за песента „Пусни го пак”

Прочита: 4179

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.