Събота, 27 Юли 2024

Емилия окраде Вероника

Печат Е-мейл
08 Март 2015

Вероника и ЕмилияСлед като Гергана сътвори международен скандал с „Твоите думи", а Преслава окраде колежката си Вероника, яде бой от бившето си гадже на чиято музикална кариера западна преди години.

Звездата от Раднево записа наскоро кавър на песента „Втори дубъл", която някога се изпълняваше от колежката й. А когато я изпя на церемонията на „Пайнер", всички я емнаха, че трупа активи за сметка на ветеранката.

Дори самата Вероника се обади от фалшив профил във фейсбук и разкритикува Емилия. Обвини я, че не й се е обадила да й иска разрешение. В конфликта се намеси и пиарът на съпругата на Коко Динев. Той даде изявление, според което парчето е собственост на димитровградската музикална компания.

От „Пайнер" си били платили всички права и можели да дават песента на който изпълнител пожелаят.

„Да започнем от обвиненията за разбиване на кариера или орезиляване на творчеството на Вероника. В цял свят има практика да се правят кавъри на стари и хубави песни, оставили знакова следа в музикалните архиви.

В повечето случаи това са парчета на изпълнители, „замразили" или вече преустановили дейността си. Емилия, както и други от „Пайнер" са правили подобни кавъри, и то неколкократно", написа отговорникът за връзките с обществеността Светослав Кюркчийски.

Пак той обяви, че навремето ветеранката пяла „Втори дубъл" незаконно. Правата върху гръцката мелодия тогава не били редени. Вероника се намеси и втори път в разправията, но вече от истинския си профил във фейсбук. В отворено писмо тя определи скандала като „изкуствен", но отбеляза, че Емилия не я е питала дали няма нищо против да запише кавър.

„Пожелавам й много творчески успехи не само с тази песен, а с всеки неин продукт! Тя е талантлива певица и има, моето колегиално уважение! Ако бях имала възможност да говоря персонално с нея до този момент, независимо дали преди или след издаването на песента, щях да й поднеса лично искрените си благопожелания. Но тъй като нямах тази възможност, го правя сега тук", написа бившата фолкизпълнителка.

източник: Уикенд

Прочита: 20337

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.