Понеделник, 20 Май 2024

Емилия превъртя след побоя

Печат Е-мейл
10 Януари 2014

ЕмилияФолкпевицата Емилия има здравословни отклонения след побоя от мъжа си Коко Динев, мълви се усилено в чалга съсловието. Бруталният пердах, на който хазартният и футболен бос я подложи, е нанесъл жестоки поражения не само върху визията на звездата, но и върху психиката й.

Миловидната пайнерка пострада от шутовете и крошетата на собствената си половинка миналото лято. Трагедията се разигра часове след рождения ден на Бойко Борисов. За празника на бившия премиер домакинът Коко го посрещна в резиденцията на Тодор Живков в Сандански. Да обслужват видните гости от София там били призовани най-елитните проститутки в региона. На сутринта след партито Емилия цъфнала там, но за нейно нещастие заварила мъжа си с две жрици.

Осеменителят на чалга дивите първо започнал да се оп равдава, че курвите не били за него, а за еди-кой си от антуража на Борисов. Разбеснялата се Емилия обаче вдигнала гюрюлтия до небето и това й било грешката. Побеснял, че го е изложила пред Бойко, Динев вкарал жена си в една от стаите, където й изнесъл боен урок. Бизнесменът първо счупил носа на майката на сина си с юмрук, а след като тя се свлякла от болка на земята, я наритал подобаващо.

За да излезе от ситуацията, Емилия обясни изненадващата операция на носа си с катастрофа, но никой не й повярва. Месеци след инцидента обаче вместо да се подобрява, изпълнителката е започнала да се влошава.

„Емилия не е с всичкия си, явно се е чалнала покрай ритниците в главата. От време на време говори несвързано. Коко тотално й е унищожил самочувствието и самооценката. Наскоро на едно участие се изцепи на микрофона: „Ох, не знам дали въобще да ви пея. По-добре да пее другата певица. Коя съм аз, че да слушате моите песни?! ", споделят загрижени за психическото състояние на певицата нейни фенове.

Пайнерката отказвала и да потърси специализирана помощ от страх да не разбере Коко. Той я предупредил да не се занимава с психолози, за да не изтропа в детайли побоя в резиденцията.

източник: Уикенд

Прочита: 17188

Коментари (1)

...
ЩО ЗА ХОРА СТЕ,ДА СЕ КЕФИТЕ ОТ ПОДОБНИ НЕЩА?! МНОГО СТЕ ГНУСНИ! А КОКО ДИНЕВ Е ЕДНА ПАЧА,ДЕбЕЛА И ОТВРАТИТЕЛНА!!! ЕХ,ЗАЩО НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДНА,КОЯТО ДА МУ ФРАСНЕ ЮМРУК В ДЕБЕЛАТА,МАЗНА ФИЗИОНОМИЯ НА ТОЯ ХУБАВЕЦ...
МАРИЯ , 12 септември 2014 13:41

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.