Четвъртък, 23 Май 2024

Анелия шпионира Емилия

Печат Е-мейл
18 Март 2013

 

 7-годишната война между Анелия и Емилия продължава с пълна сила. По всичко личи, че жените на хазартния бос Коко Динев даже и не обмислят примирие. Напротив - напът са да въвлекат и трети лица във враждата си.

За да отмъсти за последните откровения на Емилия в пресата, Анелия започнала да настройва масово колеги срещу нея. Заралийката се опитвала да спечели представителите на фолка на своя страна. Представяла се за жертва на параноята на баджаначката си, но малцина й се връзвали.

Отделно Анелия проучвала обстойно миналото на Емилия в опит да разбере някоя нейна пикантна тайна. А щом научела нещо скандално, тутакси докладвала по телефона на бившия си мъж Коко Динев.

източник: Уикенд

Прочита: 16247

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.