Четвъртък, 18 Юли 2024

Анелия с апартамент от Жоро Илиев

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

АнелияС неочакван недвижим подарък се е сдобила наскоро Анелия. Чалга дивата получила апартамент от... покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев. Жилището се намира в кооперация на около десетина години, скатана в района около болница „Токуда“ и затрития лунапарк „София Ленд“ в кв. „Лозенец“.

Разбира се, един от най-знаковите мафиотски босове у нас нито е жив, нито е възкръснал от гроба. Апартаментът Анелия и бившият й съпруг Коко Динев получили на 1 юни 2003 г. в деня, в който Главния и Мая Илиева кумували на сватбата им.

Наскоро Динев призна, че ускорил сватбата си с Анелия по заръка на кума си, който 2 години преди да бъде разстрелян в „Буда бар" на Слънчев бряг всяка сутрин се събуждал с мисълта, I че денят може да му е последен. Наследникът на Васил Илиев във висаджийската империя пришпорил Коко с думите: „Хайде, събирайте се с Ани, че ако не се ожениш сега, може и да не мога да ф ти стана кум".

След брака с фолкзвездата, чиято кариера по онова време точно набираше скорост, правото да се разпорежда с апартамента получил младоженецът. Съвсем наскоро Коко, който отдавна се е устроил с няколко недвижими имота в Сандански, преценил, че жилището в „Лозенец" не му е нужно.

Натоварил адвоката си да уреди всички документи по прехвърлянето му на името на бившата си и засега единствена съпруга. Така певицата най-накрая влязла във владение на сватбения си подарък от Жоро Илиев, който самата тя обитава вече десета година заедно с Ивон, дъщеря й от Коко, и майка й, която играе ролята на детегледачка и домашна помощница.

Ако се вярва на паметливи висаджийски хроникьори, за недвижимия подарък за младото семейство Главния не се бръкнал нито с лев. Във въпросната сграда Жоро Илиев получил няколко апартамента. Джиросал му ги бизнесмен, който му дължал огромна сума. Не без да се бръкне надълбоко обаче преминал за Коко Динев последният рожден ден на Анелия преди седмица. Пухкавият бизнесмен се охарчил с 25 хил. долара за подарък на бившата си, информират колежки-пайнерки. От понеделник, когато поля 31-вата си годишнина, заралийката заслепявала с уникален часовник на френската империя „Картие". Бижуто било изработено от 18-каратово бяло злато, а стрелките на циферблата били посребрени. Тиктакащата машинка била украсена още с диаманти, около стотина на брой.

Не е известно как е реагирала на скъпия подарък настоящата жена на Коко Динев, Емилия. „Най-вероятно въобще не е знаела. Но и да разбере, вече няма да посмее да вдигне скандал на Коко. Най-много да си изкара още един бой", интригантстват чалга диви.

източник: Уикенд

Прочита: 8808

Коментари (1)

...
mnogo se radvam za anelia
vanq ivanova , 27 юли 2013 18:09

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.