Понеделник, 15 Юли 2024

Емилия пак ревна от Анелия

Печат Е-мейл
15 Февруари 2013

Емилия и АнелияВойната между Емилия и Анелия стана още по-ожесточена. Поредната атака бе предприета от настоящата жена на Коко Динев.Тя даде интервю, в което обвини баджаначката си, че я тормози от 7 години насам. „Харесвам я като изпълнител, слушам песните й. Хубава жена е, но като човек не ми допада. « Специално към мен е показ вала само негативи, от нея съм видяла само лошо", оплака се Емилия. Певицата от Гълъбово не се ограничи с тези признания.

Тя заяви също, че съперницата й не се интересува кого ще нарани по пътя си към успеха.

Емилия, която роди син на Коко, е категорична, че не иска да воюва повече. Вратнята й Анелия обаче отказвала да зарови томахавката.

„Минаха 7 години, а тя не ни остави на мира. По един или друг начин доста напрежение ни е създавала", ядосва се сегашната половинка на Динев.

Тя твърди, че напоследък приема по-спокойно скандалите. В началото на връзката си с хазартния бос обаче била доста емоционална и се палела за всичко.

Трудно преживявала писанията в медиите и най-вече интригите на Анелия.

„Много плаках, много нерви изхабих. Аз бях жертвата, защото всички ме набеждаваха, че едва ли не съм оставила Ивон без баща. Казваха лъжи, а не можех да изляза и да разкажа историята на моя живот. Налагаше се да мълча", откровеничи Емилия.

Тя избягва да разкрива в детайли какво точно от лошотията на Анелия е видяла. В бранша обаче се носят легенди за панаирите, които заралийката й е спретвала от ревност и злоба.

Емблематичен случай е скандалът от турнето на „Пайнер" през 2007 година. Тогава Емилия и Анелия едва не се сбили зад кулисите. Само благодарение на бързата намеса на колегите им не се стигнало до физическа саморазправа.

В онзи период Анелия била бясна, тъй като Емилия и Коко тъкмо били признали официално за любовта си. Изпълнителката на „Погледни ме в очите" била толкова наранена от предателството, че на един от концертите на турнето нервите й не издържали. Певицата от Стара Загора избълвала куп ругатни срещу новата половинка на Коко Динев, а гнева й отнесла и Камелия. Чипровската блондинка била обвинена от Анелия в прелюбодейство с Коко.

След този скандал зарязаната съпруга прило-жила друга стратегия. Тя се заела да проучва миналото на Емилия, надявайки се да открие в него тъмни петна. А като надушела нещо съмнително, звъняла на Коко и му докладвала. Явно точно това има предвид звездата от Гълъбово, като казва, че от 7 години насам не може да се отърве от тормоза на Анелия.

Тези дни Еми е ядосана, защото научила, че врагинята й готви нова провокация. Анелия възнамерявала да събере феновете си в ресторанта на Коко Динев.

„За пореден път се налага нашето семейство да поема разходите на нейни лични събития", не крие възмущението си сегашната половинка на боса.

източник: Уикенд

Прочита: 5738

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.