Вторник, 23 Юли 2024

Анелия и Гергана пак са дружки

Печат Е-мейл
11 Ноември 2012

Анелия и ГерганаАнелия и Гергана отново са приятелки. Цели 7 години двете не си говореха и дори избягваха контакти по фолкмеропирятията, на които се засичаха. Войната им обаче приключи също толкова неочаквано, както и започна.

Продължава да е загадка защо изобщо Анелия и Гергана се изпокараха. Самите те упорито избягват да дават обяснения по темата. Драмата им е може би единствената в бранша, която остава неразкрита.

До 2005 година Анелия и Гергана бяха повече от колежки. Тогава те бяха най-успешните нови надежди на „Пайнер". А това, че бяха конкурентки, не пречеше на дружбата им. Двете буквално бяха неразделни и по концерти, и в свободното си време. Дори записаха и дует - „За теб, любов". И точно тогава нещо се случи.

Изненадващо фолкзвездите сложиха край на дружбата си. Според мълвата инициатор на раздялата била Гергана. Анелия се опитвала да възстанови приятелството, но колежката й била непреклонна. Ако се вярва на слуховете, блондинката от Димитровград страняла от заралийката, защото я заподозряна, че се друса. Но дали това е така, „Уикенд" не се наема да твърди. Е, студената война между двете е вече минало. Гергана неочаквано се появи на концерта в НДК, с който бе отбелязан 10-годишният творчески юбилей на Анелия. Димитровградчанката бе сред малкото представители на фолкбранша, които уважиха бившата съпруга на Коко Динев.

Освен изненадващото присъствие на Гергана на концерта се коментираше и друго - гащите на Анелия, които се видяха няколко пъти. В опита си да покажеколко добре танцува, юбилярката виреше крака срещу публиката и зрителите можаха да разгледат най-подробно кюлотите й.

източник: Уикенд

Прочита: 7247

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.