Събота, 27 Юли 2024

Елен Колева закъса за пари

Печат Е-мейл
19 Юли 2012

Елен КолеваСлед скандалната си раздяла с боса на „Олинеза" Александар Найденов актрисата Елен Колева ходи немила-недрага. На звездата от „Шивачки" се е наложило да се изнесе от просторния апартамент, в който за последните 3 години живя заедно с богаташа, и да се пресели в доста по-малко и мизерно жилище.

В началото на романа си Колева и майонезеният бос се изнесоха в красиво жилище в идеалния център. Тогава тръгнаха слухове, че Найденов купил имота, за да може там да се среща с любовницата си. Друга клюка пък носеше, че апартаментът бил подарък за синеоката звезда, като компенсация на факта, че Александър не се е развел със законната си половинка.

От почти 3 месеца обаче Елен не живее в луксозния имот, а в къщата на роднини в столицата. Единствената й компания е кученцето й, което поглъща цялото й внимание.

Актрисата била много потисната, че след края на романа си вече била оставена на произвола.

Паричните проблеми, в които пък била изпаднала, съвсем я съсипвали.

В последните няколко години Колева се покри от театралната и киносцената, за да е непрекъснато до богатия си любовник.

Сега обаче отчитала това като грешка, защото освен неговата издръжка нямала никакви други доходи. Спестяванията й бавно, но сигурно се топели, а предложения за работа отсъствали.

източник: Уикенд

Прочита: 4365

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.