Събота, 27 Юли 2024

Дъщерята на Джако: Искам при татко – там, горе

Печат Е-мейл
18 Юни 2013

 Майкъл Джексън няма покой и в гроба! В средата на миналата седмица единствената му дъщеря Парис посегна на живота си, но за щастие не успя да се убие. Все още няма яснота каква е причината момичета да си посегне, но догадки не липсват.

Според последните слухове прерязалата вените си Парис е била разстроена заради скандал с брат си Принс Майкъл. Източници, близки до клана Джексън, заявили пред списание „Ю Ес уикли", че 15-годишната госпожица се депресирала заради влошените си отношения със семейството. Скандалите й с по-големия й брат често излизали от контрол и наставала страшна олелия. Баткото се държал с девойката като баща и се опитвал да управлява живота й. Парис от своя страна била категорично против той да й се меси и да се изживява като неин настойник.

16-годишният младеж не одобрявал това, че сестра му поддържа отношения с биологичната си майка.

Медицинската сестра Деби Роу и щерка й дълги години не общували помежду си, но това се променило със смъртта на Джако.

„Парис и Принс винаги са били много близки, но откакто Деби се върна, са в постоянен конфликт.

Парис иска да има майка, а Принс си спомня всички ужасни неща, които Майкъл им е разказвал за Деби. Той смята, че сестра му предава баща им, като се сближава с медсестрата. Имаше няколко грандиозни скандала, които наистина разстроиха много Парис. Преди последния тя каза на брат си, че предпочита да отиде при баща си-там, горе, в небето, за да не го слуша повече", издават близки до семейството.

Втората версия за това защо госпожицата е решила да си посегне е свързана с делото, което родата й води с компанията, организирала последните концерти на Джако. Всички във фамилията разчитали много на показанията, които момичето ще даде в съда, за да бъде осъдена фирмата за милиони долари. Напрежението около процеса обаче дошло в повече на Парис. Според мълвата тя прерязала вените си, за да си спести ужасяващите разкрития, които трябва да прави пред адвокати на защитата.

източник: Уикенд

Прочита: 4885

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.