Събота, 27 Юли 2024

Жана Бергендорф направила опит за самоубийство?

Печат Е-мейл
22 Май 2016

Жана БергендорфЖана Бергендорф е направила опит за самоубийство преди десетина дни, научи сензационно „Уикенд“. Скандалната певица е пробвала да сложи край на живота си, като се нагълта с приспивателни хапчета.

Тя е била спасена на косъм благодарение на майка си, която я заварила в банята буквално минути по-късно и я закарала в болницата.

Хора от обкръжението на Бергендорф разказват за „Уикенд“, че от известно време насам тя не е на себе си и се чувства срината емоционално и психически. След излизането от ареста Жана осъзнала, че общественото недоволство ще се стовари върху плещите й и съвсем е изперкала.

Според запознати дори най-близките й хора вече са се отрекли от нея, а мъжът й Стефан Бергендорф я заплашил, че ще й отнеме родителските права върху сина им Леон. Датчанинът, който все още се води съпруг на певицата по документи, отдавна знаел за пороците на жена си, но тя все го уверявала, че спира наркотиците и повече няма да се докосне до белия прах. Уви, обещанията й били напразни. След поредния скандал с нейно участие Стефан бил категоричен, че ще й вземе детето.

„Синът ми расте в нездравословна среда. Майка му е наркоманка и не прави опити да се лекува. Това не може да продължава повече! “, ядосвал се датчанинът пред приятели. Той планирал да подаде молба за развод, защото не искал да има нищо общо с Жана и обмислял как да държи Леон далеч от нея.

В момент на криза Жана посегнала и на живота си, разкриват наши източници. Ден по-късно, след като вече нямало никаква опасност за живота й, тя отрекла пред лекарите, че е правила опит за самоубийство. Споделила през смях, че просто объркала хапчетата – мислела ги за витамини. „Тя наистина не е адекватна! До нея трябва да има постоянно човек, защото пак може да направи беля“, разказват близки до пропадналата изпълнителка на „Самурай“.

Проверка на „Уикенд“ установи, че в момента Бергендорф е подновила работните си ангажименти, но според свидетели се появявала съвсем неадекватна на участията си.

„Жена наистина има нужда от помощ. Говори несвързано. Прекъсва си песента и изведнъж започва да се смее, после да вика. Вероятно има някакъв психически проблем“, коментира свидетел, присъствал на последното й клубно участие във Варна.

Хора от обкръжението на изпълнителката издават, че след ареста тя е получила тежък емоционален срив. Страхувала се да излезе от дома си и се наложило продуцентката й Саня Армутлиева почти насила да я накара да поднови музикалните си ангажименти.

„Имаме договор. Захващай се за работа, иначе изхвърчаш от компанията! “ гневяла се Саня. Така Бергендорф се видяла принудена да се върне към участия си из страната, но трудно успявала да се справи с общественото негодувания, което се изсипа върху нея. Факт е, че покаянието на Жана след кокаиновия скандал не умилостиви нито колегите й, нито феновете й. Певицата Мариана Попова я нарече „нашмъркана свиня“, а социалната мрежа дори предложи нови артистични псевдоними на огнената изпълнителка – Жана Шмъркендорф и ЗадърЖана Бергендорф.

иточник: Уикенд

 

Прочита: 6392

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.