Събота, 27 Юли 2024

Самоубилата се дъщеря на Дими наркоманка

Печат Е-мейл
13 Декември 2012

  Тежката наркотична зависимост се крие зад самоубийството на дъщерята на Дими от „Биг Брадър" – Деметра. 23-годишното момиче сложи край на живота си миналата събота, само няколко дни след рождения си ден. Никой от семейството не обясни какво е накарало младата жена да предпочете смъртта. Приятели на Деметра в България обаче разкриват пред „Уикенд", че тя дълги години е била наркоманка и именно дрогата е виновник да вземе крайното решение.

Малката дъщеря на Димитър Казълов, както е истинското име на съквартиранта в „Биг Брадър", тръгнала по лош път още докато живеела в България. Нейни съученички в гимназия в центъра на столицата разкриват, че тя била неуравновесена още от 8 клас. Не общувала нормално с децата и страняла от общите занимания.

„Беше особнячка. Движеше се повече със сестра си Ива и нямаше много приятели. Още тогава се знаеше, че родителите й са разделени и баща й харесва мъже, и момчетата много я подиграваха за това", разказва съученичка на Деметра пред „Уикенд". По думите й психическото състояние на момичето се влошило много, след като кака й заминала за Лондон при татко им. Малката щерка на Дими била сърдита и се чувствала предадена и изоставена. „Казваше, че никога няма да прости на сестра си. Уж и двете бяха скарани с баща им, а Ива се подлъга по възможността да заживее в Англия и остави тук Деметра да се оправя", допълва още бившата съученичка на мъртвото момиче.

Именно това е преломният момент в живота на малката наследница на Дими. Тогава тя е 8 клас и попада в лоша компания.

източник: Уикенд

Прочита: 3795

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.