Събота, 23 Септември 2023

Роби Уилямс призна за дрогата

Печат Е-мейл
11 Ноември 2012

Роби УилямсРоби Уилямс не е добър модел за подражание на младите, стана ясно от негово признание. Британецът разкри, че има богат опит с наркотиците.

„Всичко, което харесвам, е пристрастяващо и деструктивно. Пристрастяването към опасността не ми е чуждо, то е някак модерно. Опитвал съм хероин само веднъж и никога не станах зависим към него, но съжалявам за много моменти от миналото си, свързани с други наркотици сподели тези дни певецът.

Роби бил добре запознат с действието на доста опиати. Единствената дрога, която избягвал, бил кокаинът.

„Не мога да го шмъркам, защото тялото ми получава някакви конвулсии. Ръката ми се обездвижва и сякаш сърцето ми ще изскочи", откровеничи музикантът.

източник: Уикенд

Прочита: 5029

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.