Вторник, 23 Юли 2024

Анджелина Джоли се друса с хероин

Печат Е-мейл
15 Юли 2014

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли още не е превъзмогнала миналото си. Звездата е известна със своите бурни любови и раздели, зависимостта си към наркотиците, но вече десет години се опитва да бъде примерна майка. Всеки път, когато феновете й помислят, че Джоли е близо до съвършенството, обаче се разкриват част от грозните тайни, които актрисата се опитва да потули в миналото си.

Преди дни известен наркодилър на холивудски звезди реши да изпее пред пресата, че годеницата на Брад Пит е била истинска наркоманка. Бившият доставчик на забранени вещества франклин Майер разказа как много пъти е виждал актрисата да се друса с различни стимуланти, включително и с хероин. „Анджи беше мой редовен клиент в продължение на няколко години и приемаше сериозни количества наркотици", казва Майер.

За да подкрепи думите си с доказателства, той казва, че е записал звездата с камера. Затова и тя не би посмяла да отрича фактите. Видеото днес се пази в архивите му и показва Анджелина в ситуация, в която тя едва ли би искала да се появи пред децатаси. Филмът обаче няма да бъде разпространен, защото франклин Майер няма целите права над него. Въпреки това не му пречи да преразказва записаното на лента без да има притеснения.

„Когато пристигнах, й дадох дрогата, а тя - малко пари. Лицето й беше измъчено, а по ръцете й имаше много следи от игли", казва Франклин.

Дилърът говорил с Джоли и за интимните й взаимоотношения и тя му дала позволение да я снима с камерата си. По този начин му позволила да използва клипа за негови лични нужди, но не и да го разпространява масово.

„Изведнъж започна да ми разказва за секса. Каза, че Били Боб Торнтън се шегувал, че членът му е малък, но когато най-сетне правили секс, Джоли видяла, че достойнството му било голямо като на кон. Сигурен съм, че тя все още мисли за Били Боб. И ако бях на мястото на Брад, това нямаше да ме радва", добавя дилърът.

Зависимостта на Джоли към наркотиците въобще не е тайна. През 2011 г. тя разкри проблемите си в голямо интервю. „Минах през тежки, тъмни времена и оцелях. Не умрях млада, така че много ми провървя", призна половинката на Брад Пит, но без да уточнява какво точно е взимала.

източник: Уикенд

Прочита: 3866

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.