Сряда, 22 Май 2024

Анджелина бори рака с фондация

Печат Е-мейл
07 Декември 2013

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли се ангажира с нова благотворителна кауза. Актрисата, която се подложи на двойна мастектомия по-рано тази година, застана начело на фондация за борба с рака, носеща името на майка й, леля й и чичо й. Всички от тук изредените й роднини са починали вследствие на онкозаболявания.

Бащата на Анджелина - Джон Войт, също участва В управлението на организацията, както и брат й Джеймс. Звездното семейство ще събира средства и ще помага на хората да се информират за начините за предпазване от тумори.

източник: Уикенд

Прочита: 2706

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.