Понеделник, 21 Юни 2021

Ивайло Захариев: Опитвал съм наркотици

Печат Е-мейл
25 Януари 2012

Ивайло ЗахариевИвайло Захариев най-накрая намери смелост и призна разкритието на "ШОУ", че преди време е взимал дрога. "Да, опитвал съм наркотици", изповяда в интервю звездата от "Под прикритие".

Освен че се занимава с телевизия и театър младият актьор отделя време да помага на своите "събратя по съдба". "Всяка седмица се срещам с хора, които ми станаха приятели, макар и наркозависими. Борим се заедно те да се освободят от зависимост...

Аз самият не съм бил зависим, но съм опитвал като всеки млад човек в България. Разбирам проблема на тия момчета и момичета, за които се грижим. Затова съм го приел... Наркотиците имат способността да излъжат съзнанието на този, който ги употребява, и той да мисли, че всичко е наред.

В един момент нещата стигат дотам, че не можеш да се контролираш. Останал си без приятели. И тук се намесваме ние. Даваме им възможност да разберат, че въпреки всичко са стойностни хора. Може да са загубили пътя, но имат шанс да се поправят. Аз съм част от една протестантска църква, която се е посветила на тази грижа. Не сме комуна, но се опитваме веднъж седмично, ако трябва и по-често, да се виждаме с тях... Ние сме в най-добрата зависимост. Зависимост от Бог", изповяда Ивайло Захариев.

източник: Шоу

Прочита: 3106

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.