Събота, 22 Юни 2024

Ивайло Захариев плаща апартамент с хонорари

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

Ивайло ЗахариевС хонорарите от „Под прикритие" младоженецът Ивайло Захариев изплаща новия си апартамент, който неотдавна купи, за да свие семейно гнезденце със съпругата си Миряна.

За нея новият секс символ на родното кино се венча на протестантска церемония в началото на миналия месец. С жилището един от главните герои в телевизионната кримка се сдобил няколко месеца преди брака и веднага започнал да го ремонтира по свой вкус. В него булката стъпила чак след сватбата, тъй като, за да спазят всички обичаи, с Ивайло не живеели заедно преди брака, дори не консумирали и любовта си.

Докато чака да започнат снимките на третия сезон на „Под прикритие" младоженецът лично шета като майстор из новото жилище. След медения месец в Малта запретнал ръкави и превърнал килера в мокро помещение.

Според колегите му от сериала Ивайло е взел апартамента с банков кредит, който с Миряна ще изплащат 30 години.

източник: Уикенд

Прочита: 3082

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.