Събота, 27 Юли 2024

Преслава изкара 50 бона по Коледа

Печат Е-мейл
27 Декември 2012

ПреславаПреслава пак удари конкуренцията. Фолкгърло №1 в бранша изкара рекордните 50 бона по Коледа. За отрицателно време изпълнителката на „Как ти стои" успя да обиколи страната. Почти всяка вечер Преси имаше участия в няколко различни дискотеки, за което получи и солидно възнаграждение.

Както винаги, добричлийката прояви професионализъм. Тя съумя да изпълни всичките си ангажименти. За усилията си Преслава получи тлъсти хонорари. Към тях имало и немалки премии от собственици на дискотеки, защото пеела в празнични дни. Освен това Преси събра рекордни бакшиши.

Феновете й били доста щедри и все бутали стотачки в ръцете й, разясняват близки до нея. Всяка вечер Преслава приключвала ангажиментите си с пълни шепи. Радостта на певицата от жътвата по Коледа изби в умиление към феновете й. Звездата не спря да им се обяснява в любов в личния си профил във фейсбук.

„Погледнете към небето. Ако видите, че една от звездите там горе свети по-силно от другите, ако тя ви се усмихне и ви намигне, знайте, че това е моята звездичка, на която съм поръчала да ви целуне вместо мен", написа Преслава. Хитова-та изпълнителка сподели още, че като дете една година поискала от Дядо Коледа микрофон. Дълго си мечтаела за него и се надявала добрият старец да й подари точно това. ,И го получих. Бях на седмото небе", казва Преслава.

източник: Уикенд

Прочита: 4255

Коментари (1)

...
тия от кога станаха звезди певачките на циганите и утайката на Българияsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
кики , 11 април 2013 13:37

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.