Събота, 27 Юли 2024

Графа се стопи

Печат Е-мейл
22 Август 2013

Владимир Ампов – ГрафаВладимир Ампов – Графа, който в момента е на гребена на вълната с рекламния рефрен на марка сокове „А дано, ама надали“, е отслабнал драстично. Музикантът бе уловен от папараците на „Уикенд“ да пийва бира и да похапва сладко-сладко в компанията на съпругата си Мария в крайбрежно капанче.

Той е измършавял като скелет. Очевидно от много участия певецът се е лишил от тлъстините си. В разгара на летния сезон поп певецът бил затрупан от участия из цялата страна и едва смогвал да поема всички ангажименти. Освен че графикът му бил запълнен до декември, с приближаването на 40-те години Графа все повече се притеснявал, че заприличва на чичка. Хлапетата, които продуцирал, били на наполовина на неговите години и музикантът се опасявал, че в бранша гледат на него като на ветеран. Затова заложил и на усилените тренировки и резултатът вече е налице.

От година и половина Графа е изпял само 2 нови песни, затова пък усилено твори хитове за младите изпълнители, продуцирани от неговата компания. Владо непрекъснато се озърта за нови потенциални звезди, които да открие и наложи на музикалния пазар. Така попаднал на най-голямото си откритие - Михаела филева, която забелязал в шоуто за таланти „X фактор". Заедно с 22-годишната девойка и рапъра Венци Графа роди хита „А дано, ама надали".

източник: Уикенд

Прочита: 3480

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.