Четвъртък, 29 Февруари 2024

Алисия нежелана за участия

Печат Е-мейл
07 Август 2012

АлисияАлисия втрещи феновете от страницата си във фейсбук със следното съобщение: „Скъпи приятели, тази вечер няма да пея в Night Flight по независещи от мен причини!".

Под съобщението естествено се появиха коментари на почитатели, които се притесняваха, че се е случило нещо действително лошо.

Накрая се оказа, че Алисия се е опитала да бъде малко по-оригинална и всъщност искала да съобщи, че... отива на почивка. По думите й нямало нищо драматично около ситуацията - просто тя и организаторите й решили да отложат участията й заради многото отпускари.

Разбирай - поради липса на интерес към нея и съответно - на продадени куверти.

Така, вместо да пее, Алисия решила да си почива.

източник: Шоу

Прочита: 4712

Коментари (1)

...
ama pak i tia e edna pevica- ujas
e koi , 10 септември 2012 18:27

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.