Събота, 08 Май 2021

Мара Отварачката спира да пее

Печат Е-мейл
01 Септември 2012

МарияИзпълнителката на „Мръсни помисли" изпитвала вина към детето си, което е плод на любовта й с първия й съпруг Димитър Андонов. Тя не искала повече да се дели от щерка си заради концерти и участия.

За да намали певческите си ангажименти, Мария нарочно увеличила тарифата си.

Занапред тя предимно ще записва песни и ще снима скъпарски клипове. „Не ходя по участия, защото това е лично мой избор. Направила съм хонорара си по-висок, тъй като чувствам, че имам нужда да съм повече време с Хриси и Марая", признава Мара в интервю за списание „Love style". Пак там подчертава, че любовникът й Христиан Гущеров не й е повлиял по никакъв начин да зареже сценичните си изяви.

Нещо повече - подкрепял я, когато трябвало да поема ангажименти, и дори я отменял в грижите към дъщеря й.

„Но какво се получаваше - той и Марая сядаха да вечерят, а аз тръгвах на участие. Когато се прибирах сутрин, Хриси излизаше, защото всеки ден в 9 часа е на работа. Марая пък отиваше на детска градина. Не искам това да се случва повече", споделя Отварачката. Тя се е зарекла в бъдеще да е много по-добра майка.

Решена е да осигури на малката си щерка отлични шансове в живота. „Подготвям я за обучение в чужбина", обяснява изпълнителката.

Още когато Марая станала на две години, Отварачката я записала в международен детски център.

В резултат на това сега девойчето вече говори свободно английски.

Междувременно конкуренцията на Мара злорадства за решението на миньонката да сложи край на участията си по заведения. Някои дори са убедени, че Отварачката се е принудила да предприеме този ход, защото така или иначе никой не я канел за рецитали и кариерата й залязвала.

източник: Уикенд

Прочита: 3802

Коментари (1)

...
4e kolko e goljama tazi Marja ta 4ak svobodno angliiski moze da govori ,glyposti na tarkaleci ,kak ne im omrazna sami da se hvaljat tezi ni6tozestva
iliana , 01 септември 2012 20:53

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.