Събота, 27 Юли 2024

Мащехата на Ники му намери жена

Печат Е-мейл
03 Октомври 2013

Ники Михайлов и Мария ПетроваНе една, не две, а цели три жени е въртял накуп Ники Михайлов по времето, в което официално се водеше „Вързан“ за Алисия. Вратарят е кичил с рога чалга дивата на „Ара Мюзик“ и бившата си Николета, като ги е менкал с 17-годишна гимнастичка, за която плановете му били след време да я направи своя съпруга, научи „Уикенд“.

Вече не е тайна, че стражът на националния отбор редовно е изневерявал на Алисия с плеймейтката Николета, докато последната е била омъжена за съотборника му Валери Божинов. В продължение на година и половина сложната секс схема била умело прикривана, така че да не бъдат разконспирирани от безработния нападател и певицата.

Оказва се обаче, че плешивият вратар е мамел ловко и самата Николета.

Когато му е писвало и от нея, и от Алисия, женкарят имал и трети вариант за интимни развлечения.

Скандална подробност е, че параван му е правила втората съпруга на баща му Боби Михайлов - Мария Петрова, разкри спатиите им „Уикенд". Трикратната абсолютна световна шампионка по художествена гимнастика имала пръст в запознанството между Ники и не толкова известна грация.

Мария много харесвала момичето и лобирала пред малкия Михайлов за нея. Девойката била скромна, а светската суета не я дърпала за ушите, както Николета и Алисия.

Бившата гимнастичка, която е пръв съветник на вратаря по личните въпроси го агитирала, че му трябва точно такава жена - далечна на професиите плеймейтка, чалга певица, манекенка и или всички други производни, синоними на финансови прахосмукачки.

Подучвана от по-опитната Мария Петрова, гимнастичката изпълнявала съветите и засега да стои в сянка и да не парадира с отношенията си с Мамин Ники, обещавайки й, че ще я вреди за снаха на Боби Михайлов. Самият той също знаел за съществуването на мистериозната тийнейджърка.

„И Мария, и Боби си я харесват.

И двамата не одобряваха Алисия, отсъствието й на семейните тържества бе красноречиво потвърждение на това. Понеже момичето е все още малко, само на 17 г., предпочитат да не се шуми около нея. Но истината е, че Николай Михайлов си я отглежда за своя съпруга, твърдят запознати със сложните отношения в спортното семейство.

Към края на връзката си с Николай препатилата и все неслучваща на футболисти Алисия го разкрила, че я мами с девойката. Според нашите източници по време на лятната ваканция на вратаря, пуснала по дирите му шпиони.

Една вечер, когато Николай я изпратил до апартамента й и я убедил, че и той се прибира в своя, джипът му паркирал пред „Бар флайт" в центъра на София. В заведението на Петко Димитров Михайлов се усамотил с въпросната гимнастичка, без да подозира, че на съседното сепаре са доносниците на Алисия. По някое време кръшкачът получил есе-мес:

Как е в „Бар флайт"?! А тя красива ли е?

Много вероятно е бясната и за пореден път оскърбена певица да е записала хитовата си балада „Познавам ли я? " именно след този случай. В песента рефренът звучи така: „Познавам ли я, защо точно тя? Веднъж ли се случи, как приключи? Познавам ли я, не отричай сега. Звъниш ли й още тайно нощем? ".

източник: Уикенд

Прочита: 6359

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.