Събота, 27 Юли 2024

Мария и Рачков спряха халтурите

Печат Е-мейл
10 Януари 2014

Мария Игнатова и Димитър РачковНай-одумваната телевизионна двойка - Мария Игнатова и Димитър Рачков, вече отказват да водят частни партита и рядко приемат оферти да забавляват гостите на някой частен купон, разкриха самите те по време на гостуването си в предаването „Всяка неделя".

На актьорите, които досега прибираха общо 6 хилядарки, им е писнало псевдобогаташи да ги унижават, карайки ги да се превъпльщават в различни герои от популярните им скечове. Гостите на подобни светски партита изобщо не обръщали внимание на Марчето и Жоро Бекъма и гледали пренебрежително на актьорските им изпълнения.

Не искаме да общуваме с неприятни хора. Имали сме такива участия, престрували сме се... По тези частни партита има доста високомерни хора и никога повече на всяка цена няма да приемаме подобни предложения", оплака се Митко Рачков. Доскоро артистичната двойка бе сред най-желаните водещи, изпреварвайки по хонорари и участия колегите си Краси Радков, Виктор Калев и Зуека.

Според Мария халтурите им по нощни заведения и конкурси вредят на техните отношения. Затова Господарката на ©фира била категорична, че повече няма да приема подобни оферти, фирмата на продуцента им Магърдич Халваджиян предлагала екранния тандем в комплект като изпълнители на скечове и като конферансиета, затова доскоро Митко и Мария не отказвали нито една оферта.

След разговор с шефа си те поставили ултиматум и заявили, че кракът им няма да стъпи повече на парвенюшки сбирки с високомерна публика. От няколко години Рачков е звездата с най-високо заплащане в ефира на Нова телевизия. Звездата на „Господари на ефира" прибира около 15 бона на месец от заплата, хонорари в тв реклами и различни халтури.

Ако прибавим и хонорара на Мария като водеща на сатиричното шоу и на други предавания, продуцирани от арменския клан Халваджиян, ще се види, че артистичната двойка отдавна си е надвила на масрафа и прибира месечно поне 25 хилядарки.

източник: Уикенд

Прочита: 3886

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.