Събота, 27 Юли 2024

Рачков строи втора къща за Мария

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

Димитър Рачков и Мария ИгнатоваДимитър Рачков се е превърнал в нечуван спестовник. Водещият на „Господари на ефира“ трескаво събира пара, за да сбъдне най-новата прищявка на любимата си Мария Игнатова. Колежката му е пожелала да получи къща не къде да е, а на морския бряг.

Актьорът сам си вкарал автогол с новата мания на Мария. Наскоро двойката се върнала от Малдивите, където Рачков потрошил немалко пари, за да заведе изгората си на почивка. Блондинката се впечатлила от кокетните къщички на островната държава, издигнати край бреговете на Индийския океан. Плувайки във водите му, телевизионната водеща получила прозрение, че в предишния си живот е била риба, тъй като почувствала рифовете като свой дом.

Връщайки се от Малдивите, Мария заявила на Рачков, че за да не харчи всяка година за екзотични ваканции, ще му излезе по-евтино, ако й построи шикарна виличка на нашето Черноморие.

Като всеки воден за носа от блондинка мъж актьорът изпълнил команда „Слушам, другарко командир! ". Плахите му опити да откаже Мария от прищявката й с оправданието, че миналата година тъкмо завърши двуетажна къща за 100 бона в родната си Твърдица, не дали резултат.

източник: Уикенд

Прочита: 5747

Коментари (1)

...
v tasi kriza te mislqt za ku6ta na plaja ne vijdat li kakvo stava v stranata
vanq ivanova , 27 юли 2013 18:04

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.