Събота, 27 Юли 2024

Рачков се нанесе в палата си

Печат Е-мейл
11 Май 2012

Мария Игнатова и Димитър РачковДимитър Рачков е взел крути превантивни мерки срещу крадците в Сливенско. Актьорът от „Пълна лудница" е опасал със COT личния си Версай в Твърдица, откъдето е родом, установи репортерска проверка.

Жоро Бекъма вдигна вила за чудо и приказ върху имот, принадлежал на баба му по майчина линия. Строежът тръгна миналото лято и трябваше да бъде завършен през декември за да посрещнат Митко и Мария Коледа в новата си вила. Това обаче стана чак за Великден, когато влюбената двойка за пръв път покани роднини и гости в баровската си къща.

Според хорските приказки в Твърдица двуетажната постройка опразнила банковата сметка на Рачков с повече от 120 хиляди лева. Актьорът хич не пестил средства за луксозни мебели за интериора и за техника -плазми, кухненски уреди за вграждане и тъй нататък. Според твърдичани в къщата имало 4 бани с 4 мини джакузита.

Разходите по Рачковия Версай обаче са си нищо пара, в сравнение с доходите, които му докарва Жоро Бекъма. Най-четеният ежедневен таблоид „Всеки ден" наскоро разкри, че персонажът му докарвал минимум по 50 хил. Лева хонорар на месец.

Допреди седмица къщата стояла само на ключ, но от дни е снабдена с охранителна техника. Рачков се наплашил от набези на крадци, които редовно опразвали рядко обитаемите къщи в Сливенския регион.

източник: Уикенд

Прочита: 4648

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.