Вторник, 05 Март 2024

Рачков се отрече от брат си

Печат Е-мейл
29 Декември 2011

Димитър РачковДимитър Рачков предаде собствената си кръв и се отрече от брат си. Драмата в семейството на актьора се разигра навръх коледните празници и нарани дълбоко близките на комика, свидетелстват негови колеги.

Митко отказал да се събере с родата в Бургас на Бъдни вечер, защото не искал да вижда брат си Петър. Последният посрами фамилията на талантливия актьор с пиянските си изцепки и въпреки че го грози затвор, отказва да спре алкохола.

Престъпното му поведение е причината Рачков от няколко месеца да не стъпва в родния си град. Той е скъсал всякакви комуникации със семейството си от страх, че проблемите на Петър ще навредят на имиджа му.

„Борил съм се със зъби и нокти да успея в живота. Имам добра кариера, щастлива връзка и няма да съсипя всичко заради него", разсъждавал любимият на Мария Игнатова пред колеги, убеждаващи го да прости на родственика си навръх Коледа.

Самият Петър, уви, също не потърсил актьора, за да му предложи помирение.

През лятото след пиянска изцепка братът на Рачков за пореден път попадна в полезрението на полицията. Той бе заловен да шофира сериозно почерпен, при това с фалшиво свидетелство за правоуправление, и срещу него сега се води дело.

източник: Уикенд

Прочита: 4738

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.