Събота, 22 Юни 2024

Роби Уилямс пуши трева за отмора

Печат Е-мейл
07 Декември 2013

Роби УилямсРоби Уилямс призна, че в миналото е имал запитания по хероина и алкохола. През 2007 г. той дори бил пациент на клиника за лечение на наркомани.

Сега певецът не употребява тежка дрога и рядко пие. Не може обаче да се откаже от марихуаната, която консумира, за да релаксира.

Роби твърди, че вече контролира пороците си, защото се чувства отговорен към 14-месечната си дъщеря Тиодора Роуз. „За последно се напих преди 13 години. За последно се напуших преди два дни. Не консумирам голямо количество трева, само малко, колкото да си почина. Понякога му отпускам края, но не и така, че да загубя контрол. Трябва да съм на разположение, за да се грижа за дъщеря си, нали? А поставяйки отговорността на моите плещи, тя също се грижи за мен", казва музикантът.

източник: Уикенд

Прочита: 2505

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.