Събота, 22 Юни 2024

Линдзи Лоън влиза в затвора

Печат Е-мейл
18 Март 2013

Линдзи ЛоънЛиндзи Лоън не пожела да се споразумее с прокуратурата и да влезе в клиника за лечение на зависимости. Отказът й да направи компромис обаче може да й струва по-сериозно наказание. Актрисата ще бъде съдена по -няколко обвинения и като нищо ще бъде тикната в затвор за издънките си.

26-годишната Линдзи открай време има неприятности с американската съдебна система, но сега е изправена пред най-тежкия си сблъсък с властите. Лоън е обвинена, че е излъгала полицията за автомобилна катастрофа в Калифорния миналото лято.

При ПТП-то актрисата се блъснала пияна или дрогирана в камион на магистрала. То в а може да й коства няколко месеца зад решетките без право на никакви привилегии.

Споразумението, което прокуратурата предложи на Линдзи, предвиждаше 45-дневен престой в затвор на облекчен режим или 60 дни в специализирана клиника. Звездата обаче отхвърли офертата и заяви, че иска да се изправи предТемида. Лоън била убедена, че магистратите ще я оправдаят.

Преди две години Линдзи лежа 2 месеца под домашен арест заради кражба на огърлица. В миналото тя е имала проблеми с властите и заради употреба на наркотици, шофиране в нетрезво състояние и сбиване в клуб.

източник: Уикенд

Прочита: 3404

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.