Вторник, 23 Юли 2024

Диляна Попова: Старая се да не преча на другите

Печат Е-мейл
12 Септември 2011

Диляна ПоповаВсеки човек има две страни, смята моделът и актриса Диляна Попова. Tя споделя откровено как се е променил характерът й вследствие на натрупването на житейски опит. "Вече не смятам, че нещо трябва да се случи на всяка цена, тук и сега, и да стискам живота за гушата", обяснява пред bliasak.bg Диляна и признава, че преди е държала нещата да стават винаги по нейния начин. Синеоката красавица е доволна, че е станала много по-спокойна и уравновесена.

"Старая се най-вече да не преча на другите" - това е основният й принцип в отношенията с околните. "Не искам да притискам хората около мен. Такава съм и с връзките си. Оставаме си приятели. Това, че сме несъвместими като двойка, просто е факт и никой не може да го промени, няма смисъл да се измъчваме", разказва Диляна, визирайки отношенията си с музиканта Дичо.

"Не мога да кажа, че съм крайно добър човек, макар да съм състрадателна и да участвам в благотворителни кампании. Ако обаче има нещо, което да провокира лошата в мен, то ще отключи и тъмната ми страна", искрена е Попова.

Прочита: 4267

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.