Събота, 27 Юли 2024

Ваня Цветкова шашка със зъл нрав

Печат Е-мейл
17 Април 2014

Ваня ЦветковаВ „България търси талант" Ваня Цветкова се е превърнала във всеобщ дразнител. Звездата от „Лавина", която се изявява като жури в шоуто на Би Ти Ви, ежедневно се държи доминантно с колегите си и даже си позволява да ги командва.

Вече и в ефир Ваня не се свени да демонстрира властния си характер. Досега иначе народната любимка се изпокара на два пъти с колегата си Любен Дилов-син пред зрителите и участниците в предаването. В последния епизод на шоуто пък Силвестър. Водещата си я заслужи, тъй като прояви неблагоразумието да прекъсне изказване на Ваня. В резултат актрисата се изнерви и не го скри.

„Ваня е голяма проклетия. Има доста серт характер и не се притеснява да накълца като кисела краставичка всеки", коментират запознати с нрава й. Тя си била такава още преди да замине за Америка, но с проклетията й били наясно само хората от киносредите.

Междувременно стана ясно, че актрисата се е изпокарала жестоко и с най-добрата си приятелка - сценаристката и писателка Милена фучеджи-ева. Двете са дружки от 15 години и даже са живеели заедно в Америка. Сега обаче не могат да се гледат. Новината разкри самата Ваня Цветкова в тв интервю наскоро. Без да назовава името на Фучеджиева, тя разкри, че се е скарала завинаги с близка приятелка, която на финал дори я проклела. „Истината е, че Ваня и е доста неблагодарна и забравя добрините, които хората са й направили. Ако не бяха Милена Фучеджиева и Дилов-син да я докарат в България, за да се снима в „7 часа разлика", още щеше да работи като луда в казината на Америка. За благодарност тя вирна носа и се взе за знаменитост", потресени са колеги на самозабравилата се актриса.

източник: Уикенд

Прочита: 6395

Коментари (3)

...
ax tazi vania,,,,e sialata e zloba...
dona , 13 май 2014 19:05
...
недое..на лелката,затова.
бг , 14 май 2014 16:30
...
Тя е знаменитост!Просто има характер ,а и откъде знаете дали няма убедителни мотиви да прекрати връзка с приятелка.?!.Да не говорим за номерата на Силвестър..или на когото и да е било друг..Ваня си е Ваня..откровена и независима жена..А,на този,,който е писал за лелката,,ще отговоря,че колкото мъже са я мечтали и мечтаят..той и представа си няма...Лелка е майка му...
Nina , 17 септември 2018 22:58

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.